(ВИДЕО) Мирко објави застрашувачка снимка, па мајка му Гоца упати потресна порака

Српската пејачка на синот му стави до знаење дека нема сила повеќе да биде сведок на неговите постапки.Познато е дека Мирко Шијан е момче кое …

(ВИДЕО) Мирко објави застрашувачка снимка, па мајка му Гоца упати потресна порака Прочитај повеќе »