Таа не знае дека тато и мама повеќе не се заедно – потресни зборови на Аца Лукас за ќерката

„Неколку пати ме праша и јас во првиот момент ѝ реков дека тато останува тука за да го чува станот“, изјави Аца Лукас за разговорот …

Таа не знае дека тато и мама повеќе не се заедно – потресни зборови на Аца Лукас за ќерката Прочитај повеќе »