правиме

Сите ја правиме оваа грешка: Не го пржете ова во тава, опасно е по живот

Иако со години и години наназад се готви и пржи во железни тави, и нивниот квалитет се чини дека е иделен, сепак постојат многу причини …

Сите ја правиме оваа грешка: Не го пржете ова во тава, опасно е по живот Прочитај повеќе »

Лошо по нашето здравје – Kога правиме скара сите ја правиме оваа опасна работа

Правењето скара е многу опасно за сите нас. Тоа е така, бидејќи со правењето скара се ослободува канцерогена материја која се означува како акролеин. Затоа …

Лошо по нашето здравје – Kога правиме скара сите ја правиме оваа опасна работа Прочитај повеќе »