Хрватски режисери ќе го отворат „Киненова“ со филмот „Чичко“: знаевме дека Мики Манојловиќ мора да ја има главната улога

Хрватскиот филм „Чичко“ во режија и сценарио на дебитантите Давид Капац и Андрија Мардешиќ, со Мики Манојловиќ и Горан Богдан во главните улоги ќе го …

Хрватски режисери ќе го отворат „Киненова“ со филмот „Чичко“: знаевме дека Мики Манојловиќ мора да ја има главната улога Прочитај повеќе »