17 песни на Беовизија, само една ќе ја претстави Србија на Евросонг

Србија на 20 февруари ќе го избере својот претставник на Евросонг, и тоа преку Беовизија. На ова национално натпреварување ќе чуеме 17 композиции, а само …

17 песни на Беовизија, само една ќе ја претстави Србија на Евросонг Прочитај повеќе »