Колекционер ја продава даночната пријава на Хитлер од 1926 година

MomentsInTime.com е интернет-страница што се занимава со продажба на ретки историски документи. Во понудата сега се наоѓа и даночната пријава на Адолф Хитлер од 1926 …

Колекционер ја продава даночната пријава на Хитлер од 1926 година Прочитај повеќе »