По смртта на кралицата, децата на Хари и Меган станаа принц Арчи и принцеза Лилибет

По смртта на кралицата дојде до промена на британскиот престол, па децата на Хари и Меган станаа принц и принцеза. Арчи Маунтбатен-Виндзор ја доби кралската титула …

По смртта на кралицата, децата на Хари и Меган станаа принц Арчи и принцеза Лилибет Прочитај повеќе »