ракопис

Ракопис на песна од Дејвид Боуви продаден за над 200 илјади фунти

Своерачно напишаните стихови од песната „Старман“ на Дејвид Боув од 1972 година продадени се за 203.500 фунти, објави Омега Ауктионс. Стиховите на Боуви биле порадени …

Ракопис на песна од Дејвид Боуви продаден за над 200 илјади фунти Прочитај повеќе »

Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите

Во една од студиите на Универзитетот „Џон Хопкинс“ се открива дека непрегледниот ракопис на лекарите при пишувањето на рецептите може да влијае на точноста на …

Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите Прочитај повеќе »