(ВИДЕО) ТАЕН ТУНЕЛ ПОД ЛОНДОН: Два пати ќе размислите пред да влезете

Најнова туристичка атракција во Лондон е возење во некогашната тајна железница, односно патување со мал воз во мрачен тунел 20 м под земја. Оваа подземна …

(ВИДЕО) ТАЕН ТУНЕЛ ПОД ЛОНДОН: Два пати ќе размислите пред да влезете Прочитај повеќе »