револуција

Револуција во фудбалот: Нови голмански ракавици

Компанијата „Најки“ ги престави новите, револуционерни голмански ракавици „Меркјуриал Тач“, кои официјално ќе започнат да се користа ова лето, на Светското првенство во Русија. Nike …

Револуција во фудбалот: Нови голмански ракавици Прочитај повеќе »

Протогонистите на шарената револуција сметаат дека Сорос е прекрасен и невин

Демонизацијата на американско-унгарскиот милијардер и „филантроп“ со еврејско потекло Џорџ Сорос почна во Средна Европа на крајот на 2015 година, што некои социолози го толкуваат …

Протогонистите на шарената револуција сметаат дека Сорос е прекрасен и невин Прочитај повеќе »

Револуцијата започна: „Сексот со робот е како со вистинска жена”

58-годишниот Џејмс од Велика Британија за 2.000 фунти ја купил русокосата Ејприл – робот со којшто „спие” четирипати неделно додека неговата сопруга Тина се грижи …

Револуцијата започна: „Сексот со робот е како со вистинска жена” Прочитај повеќе »

Scroll to Top