Девојка го запроси момчето на терен по фудбалскиот натпревар

Клаудија го запроси своето момче Рубен Морено, на крајот од фудбалскиот натпревар во Шпанија. Таа клекна на теренот ѝ му го покажа прстенот, а тој …

Девојка го запроси момчето на терен по фудбалскиот натпревар Прочитај повеќе »