ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор!

Секој кој зема витамин ц треба да ги избегнува следните „меки“ пијалоци : како Фанта, диетална Кока-Кола , Спрајт и Пепси Макс. Овие пијалоци содржат …

ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор! Прочитај повеќе »