Најопасното племе на светот живее на изолиран остров

На островот Северен Сентинел во Индија, постои племе кое живее во целосна изолација. Никој не смее да го посети ниту има право на тоа. На …

Најопасното племе на светот живее на изолиран остров Прочитај повеќе »