Пополнувањето на албумот „Панини“ во Австрија чини илјада евра

Собирањето сликички од фудбалери на репрезентациите кои учествуваат на Светското првенство во Катар и нивно лепење во албумот „Панини“ може да биде скапо хоби. Во …

Пополнувањето на албумот „Панини“ во Австрија чини илјада евра Прочитај повеќе »