соседот

Го викнала соседот да ѝ смени сијалица – Тоа што го направил ќе се прераскажува со години

Кога немате „машка рака“ во домот за да ви помага со „машките“ работи, тогаш сте осудени за секоја ситница да барате мајстори. Една жена која …

Го викнала соседот да ѝ смени сијалица – Тоа што го направил ќе се прераскажува со години Прочитај повеќе »

Се разбудиле од спиење и виделе што и прави соседот на кравата – Следел ШОК!

Семејството Спахиќ останало во шок кога видело дека нивниот сосед во шталата им ја силува кравата. – Го видов соседот како ја силува кравата. Се …

Се разбудиле од спиење и виделе што и прави соседот на кравата – Следел ШОК! Прочитај повеќе »