Меланија Трамп ги истакна градите на многу важен состанок

Првата дама на САД Меланија Трамп ги засени сите присутни на настанот по повод „Месецот на шпанското наследство“, на кој се појави со својот сопруг, …

Меланија Трамп ги истакна градите на многу важен состанок Прочитај повеќе »