Направи дом за старите изнемоштени животни и не прекинува да ги спасува

Тој разбира колку е тежок животот на старите животни… Иако за некои луѓе делува дека овој човек баш и не е сосема при себе, сепак …

Направи дом за старите изнемоштени животни и не прекинува да ги спасува Прочитај повеќе »