На Маск му се потребни 20 години и 1.000 вселенски бродови да го изгради градот на Марс

На Илон Маск ќе му бидат потребни 20 години и 1.000 вселенски бродови за да го направи планираниот град на Марс, објавија од компанијата за …

На Маск му се потребни 20 години и 1.000 вселенски бродови да го изгради градот на Марс Прочитај повеќе »