страв

Велика Британија повеќе не е христијанска земја

Британија повеќе не е христијанска нација и би требало соодветно на тоа да го пронајде патот кон новиот светски поредок! До ваквиот заклучок е дојдено …

Велика Британија повеќе не е христијанска земја Прочитај повеќе »

Поради страв од нуклеарен напад, Шведска гради засолништа за да ги заштити сите свои жители

Проектот за заштита на населението од нуклеарен напад, кој го подготвува шведската влада би требало да чини околу 500 милиони долари, а од тие пари, …

Поради страв од нуклеарен напад, Шведска гради засолништа за да ги заштити сите свои жители Прочитај повеќе »

Путин: Севернокорејската криза се води под лажното знаме на глобалистите за почеток на Трета светска војна, со која се сее страв

Владимир Путин предупреди дека севернокорејската нуклеарна криза, е оркестирана под „лажно знаме“ од страна на Новиот Светски Поредок, со цел отворање на голем глобален конфликт, …

Путин: Севернокорејската криза се води под лажното знаме на глобалистите за почеток на Трета светска војна, со која се сее страв Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Саудијците од страв градат луксузни одморалишта – 50 острови ќе ги претворат во рај на Земјата

Изградбата на луксузни одморалишта, би требало да почне од 2019 година, е во првата фаза, која би требало да заврши до 2022 година, ќе се …

(ВИДЕО) Саудијците од страв градат луксузни одморалишта – 50 острови ќе ги претворат во рај на Земјата Прочитај повеќе »