Опра: Ако луѓето ве озборуваат, бидете среќни што говорат за вас

Поранешната најпопуларна американска водителка Опра Винфри, за Thrive Global, отворено проговори за животот и дава совети за секого како да ги разоткрие мостовите кои треба …

Опра: Ако луѓето ве озборуваат, бидете среќни што говорат за вас Прочитај повеќе »