(ФОТО) “Овде лежам јас а читаш ти но…” – Миле ја има најлудата надгробна плоча

Во последно време во Србија се повеќе се појавуваат чудни надгробни споменици кои го привлекуваат медиумското внимание. Па така и споменико на Миле на кој …

(ФОТО) “Овде лежам јас а читаш ти но…” – Миле ја има најлудата надгробна плоча Прочитај повеќе »