Сите сонуваат за ова место, тука воздухот е најчист

Научниците веруваат дека го откриле единственото место на светот каде е воздухот е целосно чист. На Јужниот океан, кој го опкружува Антарктикот, воздухот не е …

Сите сонуваат за ова место, тука воздухот е најчист Прочитај повеќе »