Томас Маркл

Томас Маркл: Дозволете да зборувам со ќерка ми, или ќе откријам сè

Таткото на Меган Маркл побара од кралското семејство да му дозволат да биде дел од животот на неговата ќерка затоа што смета дека таа е …

Томас Маркл: Дозволете да зборувам со ќерка ми, или ќе откријам сè Прочитај повеќе »