топ сајдер

(Видео) Танцувачки предизвик за сестрите: Хана најубаво игра, Тамара и јас поим немаме

Хана, ќерката на Тамара Тодевска ја натера пејачката и нејзината тетка Тијана Дапчевиќ на танцувачки предизвик. Синхронизирано танцување на трите дами го објави Тијана на …

(Видео) Танцувачки предизвик за сестрите: Хана најубаво игра, Тамара и јас поим немаме Прочитај повеќе »

Се омажи Исаура од „Преспав“ со колегата Петар Стојанов: Многу сме среќни

Актерката Емра Куртишова која публиката ја засака како Исаура од серијата „Преспав“ се омажи за нејзиниот свршеник, актерот Петар Стојанов. Кога се сврши таа за …

Се омажи Исаура од „Преспав“ со колегата Петар Стојанов: Многу сме среќни Прочитај повеќе »

Scroll to Top