Стивен Сигал одликуван со орден за пријателство од рускиот претседател Владимир Путин

Американскиот актер Стивен Сигал денеска беше одликуван со Орден за пријателство од рускиот претседател Владимир Путин. „Стивен Фредерик Сигал (70) е награден за неговиот голем …

Стивен Сигал одликуван со орден за пријателство од рускиот претседател Владимир Путин Прочитај повеќе »