Транссексуалец сака да е модел на „Викторијас сикрет“

Моделот Лејна Блум сака да стане првиот транссексуален модел на „Викторијас сикрет“. Младата Американка се обидува да стане првиот ангел на компанијата кој го сменил полот, …

Транссексуалец сака да е модел на „Викторијас сикрет“ Прочитај повеќе »