ВИДЕО: СЕ ИСПОТИ ПО ТРЕНИНГОТ – Ружица БЕЗ ГРАМ шминка!

Ружица Вељковиќ е една од најпопуларните ријалити ѕвезди во Србија и пошироко, а своевремено победи и во „Парови“. И овој пат се најде во центарот …

ВИДЕО: СЕ ИСПОТИ ПО ТРЕНИНГОТ – Ружица БЕЗ ГРАМ шминка! Прочитај повеќе »