третман

Третман со матични клетки за вечно млади е новиот тренд на славните

Познатите личности трошат луди суми на различни третмани за подмладување, а најновиот тренд, пишува „Мирор“, е третманот со матични клетки. „Ѕвездите имаат огромна побарувачка за …

Третман со матични клетки за вечно млади е новиот тренд на славните Прочитај повеќе »

Домашен рецепт за отстранување на влакненцата од лицето

Влакненцата на лицето се вистински кошмар за жените. Но, постои маска за лице што можете да ја направите сами, а која помага во нивното отстранување. …

Домашен рецепт за отстранување на влакненцата од лицето Прочитај повеќе »

Scroll to Top