Видоје Ристовиќ

Таткото на Видоје тврди дека Николина Пишек ја интересираат само пари, а водителката врати дека ѝ го оспорува правото на наследство

Таткото на покојниот Видоје Ристовиќ и го оспорува правото на наследство на неговата снаа, Николина Пишек. Тој тврди дека Николина управувала со парите додека бил …

Таткото на Видоје тврди дека Николина Пишек ја интересираат само пари, а водителката врати дека ѝ го оспорува правото на наследство Прочитај повеќе »

Николина по смртта на сопругот Видоје, наследи две хипотеки од по 400.000 евра и скап накит

Наследно право на недвижниот имот и вредните предмети како слики и накит на кој бил колекционер Видоје Ристовиќ, имаат вдовицата Николина Пишек и нејзините ќерки …

Николина по смртта на сопругот Видоје, наследи две хипотеки од по 400.000 евра и скап накит Прочитај повеќе »

Прости ми за секоја тага, Николина Пишек се збогува од сопругот Видое

Водителката Никола Пишек се прости од нејзиниот сопруг, историчарот по уметност Видоје Ристовиќ, кој почина викендот со емотивна посвета. „Сакаме вака да те паметиме. Насмена, …

Прости ми за секоја тага, Николина Пишек се збогува од сопругот Видое Прочитај повеќе »

Мојот син не умре среде секс, ги добив резултатите од обдукцијата, вели таткото на Видоје Ристовиќ

Респираторна инсуфиенција е причината за смртта на Видоје Ристовиќ, сопругот на водителката Николина Пишек. Ова го потврдил неговиот татко Виктор Ристовиќ, во изјава за српски …

Мојот син не умре среде секс, ги добив резултатите од обдукцијата, вели таткото на Видоје Ристовиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top