(ВИДЕО) Ги става децата во кеса и ги влече преку реката – Но тоа не е целата вистина за оваа снимка

Не е се така како што изгледа! Во едно село во Виетнам, еден човек секој ден ги става децата во големи пластични кеси, кои потоа …

(ВИДЕО) Ги става децата во кеса и ги влече преку реката – Но тоа не е целата вистина за оваа снимка Прочитај повеќе »