внимавајте

„Го гледате ли човекот зад мене? Цел ден ми поставува вакви прашања“ – Внимавајте

Хејли Оскар се сончала, кога човек на 40-годишна возраст и пришол. Човекот се обидувал да започне разговор за нејзините тетоважи, додека упадливо гледал во нејзиниот …

„Го гледате ли човекот зад мене? Цел ден ми поставува вакви прашања“ – Внимавајте Прочитај повеќе »

ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор!

Секој кој зема витамин ц треба да ги избегнува следните „меки“ пијалоци : како Фанта, диетална Кока-Кола , Спрајт и Пепси Макс. Овие пијалоци содржат …

ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор! Прочитај повеќе »

Scroll to Top