(Bидео) Возач на градски автобус исфрли патник без маска

Строгите ковид-мерки во Русија доведоа до тоа  возачите на градските автобуси понекогаш да бидат принудени да користат и прекумерна сила за да ги дисциплинираат патниците. …

(Bидео) Возач на градски автобус исфрли патник без маска Прочитај повеќе »