Пилот заспал во кабината, па го утнал местото за слетување

Авиокомпанија од Мелбурн соопштила деа ќе покрене истрага против пилотот кој заспал во кабината на товарен авион и за 46 километри го утнал австралискиот остров …

Пилот заспал во кабината, па го утнал местото за слетување Прочитај повеќе »