Миле Китиќ се пофали со новиот автомобил вреден 100.000 евра

Папараците го фотографираа фолкерот Миле Китиќ по заминувањето од емисијата „Амиџи шоу“ во неговиот нов автомобил.Миле Китиќ ретко се појавува во јавност, а уште помалку …

Миле Китиќ се пофали со новиот автомобил вреден 100.000 евра Прочитај повеќе »