Втората

Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна

Соработката на Руското географско друштво и неодамна отворениот Српско-руски географски центар предвидува многубројни настани, но едно од најинтересните е секако размената на студенти и учество …

Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна Прочитај повеќе »

ВТОРАТА НАЈУБАВА ЖЕНА НА БАЛКАНОТ СОВЕТУВА: Бикини без волумен за големи гради, за мали со карнер

Манекенката Андријана Илиоска (17) од Скопје е прва придружничка на Изборот за убавина „Мис Балкан“, кој се одржа во Белград, Србија. Андријана беше избрана во …

ВТОРАТА НАЈУБАВА ЖЕНА НА БАЛКАНОТ СОВЕТУВА: Бикини без волумен за големи гради, за мали со карнер Прочитај повеќе »

ВТОРАТА НАЈУБАВА ЖЕНА НА БАЛКАНОТ СОВЕТУВА: Бикини без волумен за големи гради, за мали со карнер

Манекенката Андријана Илиоска (17) од Скопје е прва придружничка на Изборот за убавина „Мис Балкан“, кој се одржа во Белград, Србија. Андријана беше избрана во …

ВТОРАТА НАЈУБАВА ЖЕНА НА БАЛКАНОТ СОВЕТУВА: Бикини без волумен за големи гради, за мали со карнер Прочитај повеќе »

Никогаш ја немате запознаено – Ова е втората жена на Лукас со која го имаат Андреј

Втората сопруга на Аца Лукас со години никој не ја видел, ниту слушнал нешто за неа. Аца Лукас судејќи според се, повторно ќе стапне на …

Никогаш ја немате запознаено – Ова е втората жена на Лукас со која го имаат Андреј Прочитај повеќе »

Scroll to Top