Никогаш ја немате запознаено – Ова е втората жена на Лукас со која го имаат Андреј

Втората сопруга на Аца Лукас со години никој не ја видел, ниту слушнал нешто за неа.

Аца Лукас судејќи според се, повторно ќе стапне на лудиот камен, со новата девојка Бранислава Пашалијом, откако призна, дека судски се разведе од Соња Вуксановиќ.

Како што е познато, Лукас покрај ќеркичката Викторија, која ја доби со Соња, има уште три деца – синовите Андреја и Лазар, и ќерката Милјана.

 

Foto: Telegraf

Лазар и Милјана Аца ја доби во брак со својата прва сопруга, Светлана Вуксановиќ, со која е врската ја започна уште во средношколските денови. Беа први од својата генерација кога се земаа, создадоа семејство и добија деца, а нивната љубов важеше за една од најубавите во населбата Карабурма, каде и живееја.

 

Foto: Instagram/cecabg

Но, не успеа да опстане. Лукас ја остави Цеца, и многу брзо доби дете со другата сопруга, Наташа. За неа сите овие години најмалку се знае, а речиси да на никој не му е познато како таа изгледа и каде живее.

Како што дознаваат медиумите, Наташа со години со синот Андреј, живее во Германија, за да пред извесно време се врати во Белград, повторно се омажи и доби дете.

 

Тоа што е интересно е што Наташа и првата жена на Аца, Светлана, се во исклучително блиски и добри односи. Како и нивните деца.

Еве како изгледа Наташа:

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Што Аца раскажа за својата нова девојка, како и за причинте од кои стави точка на бракот со Соња, прочитајте на следниот линк:

Scroll to Top