Обожавателка на Ацо Пејовиќ ќе си ги пресече вените поради него

Српскиот пејач Ацо Пејовиќ објави фотографија на „Инстаграм“ од одморот во Занзибар, а во центарот на вниманието беше коментарот на една негова обожавателка која напиша …

Обожавателка на Ацо Пејовиќ ќе си ги пресече вените поради него Прочитај повеќе »