Момче прогласено за кралица на матурата во САД

Осумнаесетгодишниот матурант Закари Вилмор се пријавил и победил на изборот за кралица на матурата во неговото средно училиште „Рок Бриџ“ во Колумбија, Мисури. Тој станал …

Момче прогласено за кралица на матурата во САД Прочитај повеќе »