(ФОТО) Вака Онур и Шехерезад уживаат на одмор како заљубени тинејџери

Бергурзал Корел и Халит Ергенч или нам познати како Шехерезад и Онур, уживаат на одмор со седумгодишното синче. Двојката е заедно веќе 10 години, откако …

(ФОТО) Вака Онур и Шехерезад уживаат на одмор како заљубени тинејџери Прочитај повеќе »