(ФОТО) Вака Онур и Шехерезад уживаат на одмор како заљубени тинејџери

Бергурзал Корел и Халит Ергенч или нам познати како Шехерезад и Онур, уживаат на одмор со седумгодишното синче.

Двојката е заедно веќе 10 години, откако се запознаа на снимањето на “1001 ноќ”. Нивната врска имаше падови и подеми, а сепак сега изгледаат како заљубени тинејџери.

Scroll to Top