(ФОТО) Имам 69 години, а мојот маж не се заљуби во убавината и свежината – Верица ги запали социјалните мрежи

Српската дизајнерка со неколку искрени реченица ги воодушеви жените кои во огромен број ја поддржаа. Откако мажот и на Верица Ракочевиќ, Вељко Кузмановиќ, во текот …

(ФОТО) Имам 69 години, а мојот маж не се заљуби во убавината и свежината – Верица ги запали социјалните мрежи Прочитај повеќе »