Саша Поповиќ потресен од заминувањето на Предраг Цуне Гојковиќ

Директорот на „Гранд“ продукцијата кон семејството упати искрено сочувство. Пејачот Предраг Гојковиќ Цуне почина денеска на 85 годишна возраст, а тажната вест ги погоди сите …

Саша Поповиќ потресен од заминувањето на Предраг Цуне Гојковиќ Прочитај повеќе »