Ристо Бомбата заработил 82.000 евра за песни кои никој не му ги знае, естрадата реагира дека ова е организиран криминал

На социјалните мрежи се споделува статус на извесен Михајло Богдановски, во кој објави дека Кристијан Габроски изминатите 10 години е најслушаниот и најплатениот автор во …

Ристо Бомбата заработил 82.000 евра за песни кои никој не му ги знае, естрадата реагира дека ова е организиран криминал Прочитај повеќе »