замрзнато

Паднал во смрзнато езеро, половина час останал под мразот

(САД) – Заменик-шерифот од Округот Вашингтон во американската сојузна држава Јута, Арон Томпсон, спасил момче заробено под лед, по што тој бил лекуван од симптоми …

Паднал во смрзнато езеро, половина час останал под мразот Прочитај повеќе »

Во Британскиот музеј изложба на злато замрзнато во времето

На изложбата ќе бидат претставени преку 200 предмети кои го отсликуваат начинот на живот кој го воделе Скитите. Во Британскиот музеј, во септември ќе биде …

Во Британскиот музеј изложба на злато замрзнато во времето Прочитај повеќе »

Scroll to Top