Армијата на Ким ја замрзнува крвта: Се јавиле 3,5 доброволци подготвени да војуваат со САД

Северна Кореја денеска соопшти дека речиси 3,5 милиони работници, членови на партијата и резервисти, доброволно се јавиле да и се приклучат на војската во борбата …

Армијата на Ким ја замрзнува крвта: Се јавиле 3,5 доброволци подготвени да војуваат со САД Прочитај повеќе »