Во потрага по малезискиот авион откриле остатоци од исчезнати бродови

Истражителите што сѐ уште се во потрага по исчезнатиот малезиски авион во Индискиот Океан откриле нешто сосема неочекувано. Кога се пронајдени два поголеми објекта недалеку …

Во потрага по малезискиот авион откриле остатоци од исчезнати бродови Прочитај повеќе »