Македонски планинари успеаа да ја поминат Западната македонска трансверзала за 50 часа и 2 минути

Жикица Ивановски и Игор Јовановски членови на Trex успеаа да ја врзат и поминат Западната Македонска Трансверзала во еден обид, со време од 50 часа …

Македонски планинари успеаа да ја поминат Западната македонска трансверзала за 50 часа и 2 минути Прочитај повеќе »