(ВИДЕО) Емина и Милица ќе ве запалат со летниот хит – Чекањето се исплати, затоа што се вистински БОМБИ

Емина Јаховиќ и Милица Тодоровиќ конечно го претставија новиот дует-хит „Лимунада“ на кого публиката чекаше нетрпеливо. Спојката на кој долго се чекаше, Емина Јаховиќ и …

(ВИДЕО) Емина и Милица ќе ве запалат со летниот хит – Чекањето се исплати, затоа што се вистински БОМБИ Прочитај повеќе »