Димитар Андонвски има нов видеозапис

По повеќе месеци, песната „Само ти“ доби видеозапис. Музиката и аранжманот за песната ги направи Лазар Цветкоски, а текстот е дело на Магдалена Цветкоска Ена. …

Димитар Андонвски има нов видеозапис Прочитај повеќе »