(ВИДЕО) Девојче започнува да танцува секојпат кога ќе го слушне мега хитот „Despacito“

Заразниот ритам на мега хитот „Despacito“ како вирус се пренесува низ телото и ги раздвижува мускулите. Видео од девојче, кое остава сè и започнува да …

(ВИДЕО) Девојче започнува да танцува секојпат кога ќе го слушне мега хитот „Despacito“ Прочитај повеќе »